Založ si blog

Jednoduchý život a bohatstvo

  Čo je to bohatstvo? Veľa peňazí, majetok, domy, autá? Zamestnanie, stály príjem, jedlo, vzdelanie? Alebo duchovné bohatstvo, láska, priatelia, pokoj na duši, veľa času s blízkymi? Kto by netúžil po finančnej nezávislosti, každý chceme žiť bez toho aby sme premýšľali o peniazoch. No bez peňazí sa nedá žiť, nedá sa slušne bývať, nedá sa najesť. Riešim toto len ja alebo sa nájde ešte niekto?FuturePower_answer_1_xlarge

   Žijeme v materialistickej dobe. Každý chce byt, či dom, telefón, internet, auto a mohla by som pokračovať. Prirodzene, chceme to čo nemáme a to čo si radi predstavujeme vo svojom živote. Tiež rada snívam o veciach, ktoré nemám a pritom zabúdam na to, čo mám. Je to vnútorný boj anjela s diablom a ja neviem rozoznať, ktorý je ktorý. Byť cieľavedomá a neuspokojiť sa s málom, bojovať za viac? Alebo byť vďačná za to málo čo mám (veď niekto nemá ani to). Myslím že tu anjel ani diabol nevyhrá, musia spolupracovať, aby to bolo v rovnováhe. Musíme mať oboje, aby sme boli spokojní. Musíme byť vyrovnaní s tým čo máme ale nesmieme sa vzdávať svojich snov. Nikto nieje na tom tak zle, aby nemal šancu na lepšiu budúcnosť, treba len zapojiť rozum.

   Má niekto inšpiratívne nápady? 🙂

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Kahlan Amnell

Naše životy nám nepatria. Od narodenia až po smrť sú spojené s ostatnými. Minulými i súčasnými. A s každým zločinom a láskavosťou sa rodí naša budúcnosť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2265x
Priemerná čítanosť článkov: 2265x

Autor blogu

Kategórie

Archív